Pin it
Share this page

Partner i autorizuar Universal Music Publishing Group për territorin e Serbisë, Malit të Zi, Maqedonisë, Bosnje dhe Shqipëri

 

Autorët ne përfaqësojmë

RICoM Publishing përfaqëson disa nga yjet më të mëdha të skenës së brendshme dhe rajonale.....

pogledaj

LICENCA UMPG DHE RICOM PUBLISHING

Për autorët: Licenca Është punën tuaj në kompaninë partnere UMPG dhe mbrojtur të drejtat tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme.....

pogledaj

Për Universal MPG

Universal Music Publishing Group zotëron mbi një 1.000.000 drejtat ndryshme muzikore. Kjo është një nga kompanitë më të mëdha të Botës botuese me mbi 47 zyra në 41....

pogledaj

Listat Top autorëve tanë

Ne pranishëm Listat nga website UMPG.....

pogledaj

Nga prodhimin tonë

RAIFFEISEN BANK - Viza kartice


RAIFFEISEN BANK - Viza kartice (Magic Moments - Perry Como)

Nga prodhimin tonë

TELENOR - prenesi


TELENOR - prenesi (WEAPON OF CHOICE - FATBOY SLIM)

sve_vesti

Songs

Neke od najpoznatijih pesama ikada snimljenih su zaštićene autorskim pravima pod Universal Music Publishing Group licencom. Predstavljamo neka od muzičkih ostvarenja svetske muzike, a isto važi i za mnoge od...

pogledajte

Universal MPG

The world's greatest song catalog from a global leader in music publishing includes hits from top recording artists, producers, and songwriters such as Eminem, Justin Bieber, Coldplay, U2, Elton John, Billy Joel, Adele, Bon Jovi, Justin Timberlake, and more...
pogledajte

123
E-Commerce

Ostvarujemo prodaju gotovo celokupnih dela naših klijenata i uz pomoć moćnih komunikacionih kuća poput VIP, MTS, TELENOR. Downloadujte njihove numere na svoje muzičke uređaje i već danas slušajte najkvalitetniju muziku...
pogledajte


Kontaktirajte nas

Postanite deo
RICom publishinga!

Možete se uvek prijaviti sa svojim autorskim materijalom i postati naš član popunjavajući ovaj FORMULAR

Prijavite se na našu mailing listu:

Posetite nas na društvenim mrežama:
fejs twit linkedin fli g+ rss

Copyright 2013-2018 | Ricompublishing.com | Powered by: RIComPublishing & WebhostingSrbija